Home  /  Om våra märken

Kester Black

Kester Black är Australiens ledande etiska skönhetsmärke. Grundat av Ms Anna Ross, som har ett öga för design, trender och ett stort hjärta för miljö och hälsa.
Nagellacken är 10-free, Halal-certifierade, veganvänliga och dessutom vattengenomträngliga – vilket gör att nageln andas och mår bra under din mainykr/pedikyr. De är dessutom fyllda med pigment, har lång hållbarhet och glansig finish.

Kester Black är B-corp certifierade – vilket betyder att de mest strikta normer för miljöprestanda, ansvarsskyldighet och öppenhet möts. 2% av alla intäkter doneras till välgörenhetsorganisationer varje år.

Inga produkter innehåller spår som härrör djur och kommer aldrig att göra. Vegan and cruelty free!

Dessutom är Kester Black och alla produkter 100% koldioxidneutrala.

Treat Collection

Berlinbaserade Treat Collection erbjuder en glamorös linje av nagellack och nagelvård.
En daglig dos av lyx utan dåligt samvete.
Nagellacken är 8-free, glutenfria och veganvänliga. De är högkvalitativa med långhållbarhet, fantastisk glansig yta och med mycket pigment. Treat Collection erbjuder trendiga men sofistikerade färger, inget glitter eller starka neonkulörer. Från sobert nude till kaxigt mörk burgundy.
Den långa borsten är väl framtagen och gör det enkelt och smidigt att applicera lacket snyggt. Den guldfärgade och exklusiva korken lyfter flaskan till en helt ny nivå på badrumshyllan.
Tillverkade utan: dietylftalat, toulen, formaldehyd, formaldehyd-resin, kamfer, xylen, etyl tosylamide eller trifenyl fosfat.

mawiLove

Erbjuder högkvalitativa serum skapade med mycket kärlek, passion, kunskap och erfarenhet. Därav namnet – made with Love. mawiLoves grundare Béatrice Wenker har varit professionell dansare på Lido i Paris samt modell för bland annat Escada och Laurel. Under den här tiden upptäckte hon hur mycket återhämtning och vård hennes hud behövde efter all kosmetika och hårt arbete. Béatrice utbildade sig till kosmetolog och tillsammans med vetenskapliga experter, kemister och dermatologer, samt mycket passion och uthållighet. Blev mawiLoves serum resultatet. Serum som ger din hud fukt, näring och reparerar och stärker samt bygger upp din hud. Det används enkelt under din vanliga ansiktscreme för en extra boost. Ett serum har en uppbyggnad med ingredienser och mindre molekyler som går djupare in i huden än en creme vilket gör det lättare för huden att absorbera det.mawiLove är ett perfekt anti-aging serum som motverka rynkor och gör huden fastare eftersom det ger din hud extra mycket fukt. Serumen passar lika bra till torr som fet hud. Välj bland 4 olika serum samt en hudcreme. Hitta din personliga favorit och det serum som passar just dig och dina önskemål bäst.

mawiLoves serum är helt fria från nedan ingredienser: Silicones, Mineral oils, Paraffins, Parabens, PEG´s, Perfumes, Chemical dyes.

Serumen är också glutenfria och veganvänliga. mawiLove värnar om djuren och naturens välmående.