Home  /  Köpvillkor

Pris

Priserna som anges är alltid inklusive moms.
Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Vid prisjusteringar på lagd beställning så informeras du alltid om detta och har då din fulla rätt att ändra eller annullera din beställning.

Rabattkoder

Eventuella Rabattkoder på divinemarket.se som skickas ut går inte att kombinera med aktuella kampanjer om inget annat anges.

Köp

Du handlar hos oss genom att lägga de produkter du vill köpa i varukorgen och sedan slutföra beställningen.

Ett avtal om köp mellan dig och divine market upprättas samtidigt som divine market bekräftar din beställning genom att skicka en beställningsbekräftelse till den e-postadress som du har angivit.

divine market ingår inte ett avtal med minderåriga (under 18år) utan målsmans tillstånd. divine market förbehåller sig rätten att neka en beställning.

Vid upptäckt av eventuella falsk beställningar eller andra former av bedrägerier så kommer ärendet omedelbart att polisanmälas.

Leverans och frakt

Vi skickar alla beställningar med Post Nord.

Normal leveranstid är 2-5 dagar från det att du lagt din beställning. Beställer du på en helgdag skickar vi din beställning näst kommande vardag.

Skulle din leverans bli försenad, vill vi gärna att du kontaktar oss så att vi kan undersöka vad som orsakat förseningen och åtgärda denna.

Vi reserverar oss för leveransförseningar orsakade av distributör/transportör och andra omständigheter utanför divine markets kontroll.

En fast fraktkostnad tillkommer på alla ordrar, om ej annat anges.
Exemplevis vid rabattkoder eller kampanjer där frifrakt erbjuds.
Fraktkostnaden hos divine market är alltid 29 kr / beställning.
Fraktkostnaden ändras inte beroende på vikt på kundens beställning.

Reklamation och retur

divine market är auktoriserad återförsäljare för samtliga varumärken. Garantier på varan lämnas av respektive tillverkare, divine market lämnar inga ytterligare garantier utöver den av tillverkaren specificerade. Om du känner dig det minsta osäker på garantin eller de anvisningar som medföljer din produkt, kontakta oss innan användning så vi kan hjälpa dig. Samtliga produkter har en ingrediensbeskrivning. Observervera att den för vissa märken ej är helt komplett då dessa valt att endast visa huvudingredienser t.ex. Vi kan ej ta ansvar för eventuell överkänslighet mot ingredienser i en produkt eller prov, om du är osäker på vad produkten eller provet innehållet, kontakta vår kundtjänst innan användning/beställning.

Vid Reklamation skall alltid divine market kontaktas via mail:
hello@divinemarket.se

Vid godkänd reklamation/hävning av köp så återbetalar vi summan för din beställning inom 30 dagar.

Vid Reklamation där funktionsfel på förpackning godkänns endast om 90% av innehållet av produkten finns kvar vid returen.
Varan ska vara i oförändrat skick, dvs. oanvänd, ej förstörd eller skadad. Returnera varan i sin ursprungliga produktkartong eller emballage. Varan ska vara komplett, vilket innebär att brutna förpackningar eller delar av varan inte accepteras som retur.
divine market kommer att debitera kunden de extra kostnader som uppkommer vid ej kompletta returer, alternativt ej acceptera returen.

Spara alltid följesedeln tills returen är avklarad.

Tryck-och skrivfel

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel exempelvis avseende priser eller storlekar. Skulle felaktigheter i divine market finnas, förbehåller sig divine market sig rätten att korrigera dessa i efterhand. Om detta händer, kontaktar divine market dig och informerar dig om felaktigheten. Du har du rätt att antingen ändra och fullfölja, eller återkalla, din beställning.

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars ångerrätt och bytesrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varar, dvs obruten förpackning (gäller även emballage i form av inplastning) – vara skall vara i det skick som den var vid mottagandet för en godkänd retur.

Vi skickar en retursedel och kostnaden för retur är 49 SEK oavsett paketets storlek och vikt.
divine market ska alltid kontakts vid returärenden. Summan dras automatiskt från varuvärdet vi betalar tillbaka.
När du lämnar tillbaka varor får du pengarna tillbaka inom 14 dagar.

Du har enligt distansavtalslagen rätt att returnera beställda felfria varor utan att ange någon anledning. Meddelande om detta ska lämnas så snart som möjligt, dock senast fjorton dagar från det att varan mottagits (gäller ej vid specialbeställda varor).
Vi följer Konsumentverkets rekommendationer.

Skador och ej uthämtade paket

Upptäcker du skador på paketet skall du omedelbart anmäla detta till postkontoret eller annan transportör och göra en skadeanmälan. Hämta inte ut ett skadat paket! Upptäcker du inte skadan förrän du öppnat paketet, och skadan är av den art att den kan hänföras till transportföretagets hantering, skall du kontakta dem och göra en skadeanmälan. Om eventuell tvist med transtportföretaget inte kan lösas tar du kontakt med oss.

Har du beställt och inte hämtar ut din försändelse innan det går i retur till oss, så fakturerar vi dig 300 SEK för vårt arbete med hantering av varorna.

Försenad Leverans

Skulle din leverans bli försenad vill vi gärna att du kontaktar oss. Vi undersöker då vad som hänt med din försändelse. Ha ditt ordernummer till hands!

Återbetalningar

Vid retur eller reklamation återbetalar vi alltid inom 30 dagar. Har du valt att betala med kort sätts i första hand pengarna tillbaka på ditt konto. Observera att pengarna återbetalas till det konto du använde vi köpet.
Vid köp med Klarna konto eller Klarna faktura kan vi makulera kontot eller fakturan, om du inte redan betalat in något på den. Har du betalat in får du pengarna insatta på ditt konto inom 30 dagar.

Ingredienser

Vi reserverar oss för fel i ingrediensförteckningen på samtliga produkter. Då ingredienserna ibland ändras kan vi inte garantera att ingredienslistorna alltid är uppdaterade, eller kompletta. För en exakt förteckning av ingredienser i varje produkt se din produktförpackning, eller kontakta oss – vi hjälper dig gärna!

Kontakt

divine market drivs av divine sthlm, som ägs av d.s agentur och PR, Frekevägen 22, 182 65 Djursholm, Sverige.

Mail: hello@divinemarket.se

Betalning

divine market använder sig av Klarna AB (Klarna AB org nr 556737-0431) som mellanhand för hantering av betalningar.

Fakturabetalning utgör förvalt betalningsalternativ men du kan även välj delbetalning med Klarna konto, Klarna kortbetalning (VISA och MASTERCARD), samt Klarna direkt betalning via din bank.

Villkor och information om Klarnas tjänster finner du på www.klarna.se

1. Fakturabetalning

När du betalar med Klarna faktura handlar du tryggt och enkelt. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter. Du betalar alltid efter det att du fått hem de produkter du beställt.Alltid 14 dagars betalningstid. Möjlighet till delbetalning. Enkelt att ladda ner fakturan från Klarna.se

2. Delbetalning

Betalsätt för dig som du själv vill välja hur mycket du betalar varje månad. Du behöver aldrig uppge dina kortuppgifter och du samlar alla dina köp på ett och samma konto oavsett vilken butik du handlar på via Klarna konto. Det betyder en faktura på alla köp. Betalning sker i slutet av månaden, d v s du kan alltid betala efter du fått din lön.

Få alltid hem produkten innan du betalar
Betala från 50 sek eller 1/24 av beloppet
Handla nu – betala i slutet av nästkommande månad
En aviavgift på 29 sek, oavsett antalet köp
Du kan när som helst betala hela beloppet på en gång.
Vid ett köp om 10000 sek med klarna kontobasvillkor är uppläggnings avgift 0 sek. Den gällande årsräntan är 19,90 % vilket motsvarar en effektiv ränta om 29,22 %. Kreditköpspriset är 11458 sek. Antalet delbetalningar är 12 stycken och varje delbetalning är 955 sek. Exemplet förutsätter att avbetalningen sker under ett års tid. Vid köptillfället görs en kreditprövning som i vissa fall innebär att en kreditupplysning tas. Du kommer då få en kopia på kreditupplysningen per post. Allmänna villkor och standardiserad europeisk konsumentkreditinformation hittar du på www.klarna.se.

3. Kortbetalning

Med Klarna kortbetalning kan du betala med VISA och MASTERCARD. Kortet debiteras i samband med beställningen. Klarna hanterar kortuppgifter och är auktoriserad med PCI DSS certifiering för att garantera att kundernas kortuppgifter överförs och lagras säkert i krypterad form.

4. Direktbetalning

Med Klarna direktbetalning kan du betala direkt från ditt bankkonto. Klarna överför och skyddar dina uppgifter på ett säkert sätt i krypterad form i kommunikationen med banken. Vid direktbetalning måste du som kund logga in och identifiera dig på din bank. När du genomför inloggning och godkänt köpet hos din bank är betalningen klar.